vrijdag 17 augustus 2007

Evangeline goes 'Jazz Middelheim'

'- Ze hebben hier precies mooiere mannen dan bij ons.' zegt Puppie.
'- Mmmmm...' zegt Evangeline terwijl ze rondkijkt en geniet.




Gisteren zijn Evangeline, Liefste en Puppie naar Jazz Middelheim in Park Den Brandt in Antwerpen geweest. Wow, was dat effe jazzie! Mooie omgeving, leuke sfeer, fantastische muziek.

Het had nochtans wat voeten in de aarde gehad. Puppie, bijna 12, heeft neefje en nichtje swingend op Pukkelpop en dan is het toch absoluut oncool om op familiebezoek te moeten vertellen dat je met je ouders naar dat 'bommafestival' Jazz Middelheim bent geweest. Ze wou dus niet. Evangeline zag haar leuke avond de mist ingaan en begon lichtjes te borrelen, gelukkig is daar Liefste, met zijn kalme overtuigingskracht en zachte hand.

Jazz Middelheim dus. Het had een paar graadjes warmer mogen zijn, maar de rest was perfect. Evangeline heeft vooral genoten van Buscemi: lekker vette, funky sound. Evangeline keek erg uit naar het gastoptreden van Fay Lovsky: maar dat viel ff tegen, seg! Weinig muziek en ze doet nog altijd zo raar met haar handjes.

Toots Thielemans, 85 ondertussen, maar absoluut sjieke meneer zoals gewoonlijk.

Ook Liefste genoot: vooral toen hij vriend A. even ging opzoeken in de VRT captatiewagen: al die knopjes en electronica! Watertandend kwam hij buiten.

Supergeslaagde avond dus. Waarom doen ze dat niet elk jaar?

Geen opmerkingen: