woensdag 15 augustus 2007

Evangeline heeft een MP3-speler

Vorige week heeft Evangeline een MP3-speler gekregen, geruild eigenlijk.

Dochter Puppie had er ééntje van 256 Mb gekregen, maar wou toch graag wat meer geheugen. En wat doet een goede moeder dan: die koopt een nieuwe met 1Gb en houdt de 256 Mb voor haarzelf met de gedachte dat voor een ouwe taart met weinig muziekkennis dat wel ruimschoots volstaat.
Neen dus! Evangeline heeft zich op Limewire gestort (met dank aan T. voor de hulp bij het installeren) en heeft de ene ontdekking na de andere gedaan, tot een kot in de nacht. Waaw! Zo veel schone muziek. En zo weinig geheugen. Ze heeft dus moeten selecteren en skippen en schrappen. Met gevolg dat ze nu zo’n 50 liedjes gedownload heeft die ze écht graag hoort. Is best wel confronterend, hoor! Want dat is Evangeline! In die 50 liedjes. Dat zijn de liedjes die zowat de rode draad vormen door haar leven.

Ze was zelfs een beetje verlegen om de lijst aan Liefste te tonen, zo persoonlijk is die lijst.

Herkennen jullie dat? Enfin, desalniettemin vind Evangeline zo’n MP3-speler dé revelatie van het jaar . En die 256 Mb? Die probeert ze terug te ruilen met lieve Puppie. Helaas trapt Puppie d’er niet in!

1 opmerking:

Jef zei

muziek is inderdaad iets heel krachtigs en persoonlijks. En toch zijn we heel benieuwd naar jouw lijstje, dus moest je het ooit willen delen, graag! ;-)